Για τα προϊόντα του ζαχαροπλαστείου μας, επιμένουμε στην αρμονία των συνταγών μας και στις αξίες των αγνών και πιο φρέσκων υλικών. Στο εργαστήριο μας παρασκευάζουμε γλυκές προτάσεις που ξεχωρίζουν για την γευστική τους υπεροχή και την υψηλή ποιότητά τους.

Επισκεφθείτε μας για να απολαύσετε τα γλυκά που δημιουργούμε για εσάς, για την γαμήλια τούρτα σας ή την τούρτα γενεθλίων των παιδιών σας και για όλες τις ευτυχισμένες στιγμές.

Η τούρτα γάμου

Είναι αναμφισβήτητα ένα στοιχείο που τραβάει τα βλέμματα και προκαλεί τους ουρανίσκους! Σύμφωνα με την παράδοση συμβολίζει τις γλυκές στιγμές του ζευγαριού, την καλοτυχία και την γονιμότητα. Το να επιλέξετε την τούρτα για το γάμο σας μπορεί να είναι μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα δύσκολη επιλογή, γι΄αυτό είμαστε εμείς εδώ, να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτήν που θα ταιριάζει απόλυτα στο γούστο σας. Η ποικιλία των γεύσεων καθώς και τα περίτεχνα σχέδιά μας, θα σας ξετρελάνουν!

Τούρτα γενεθλίων-βάπτισης

Η τούρτα για τη βάπτιση ή τα γενέθλια του παιδιού σας, αποτελεί μια διασκεδαστική και ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας. Η ποικιλία των γεύσεων, τα περίτεχνα & πολύχρωμα σχέδια, καθώς και τα αγνά υλικά μας, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα! Η συλλογή μας αποτελείται από πανέμορφες τούρτες που συνδυάζονται εξαιρετικά με ξεχωριστά cupcakes.

Επίσης σε εμάς θα βρείτε τούρτες γενεθλίων στολισμένες με όλους τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών σας. Απλώς μάθετε τον ήρωα ή το θέμα που θα ευχαριστήσει το παιδί σας και την αγαπημένη παρέα και ελάτε για να δημιουργήσουμε μαζί την πιο παραμυθένια ατμόσφαιρα για τους μικρούς μας φίλους.