Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΞΙΩΝΗΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην FOOD EXPO 2017, είχε ο ιδιοκτήτης των αρτοζαχαροπλαστείων «Ο ΚΙΜΩΝΑΣ» Γιώργος Σαξιώνης, ο οποίος είναι από τα κορυφαία στελέχη της Λέσχης Ελλήνων Μαγείρων και μαγείρεψε για λογαριασμό της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με Λεσβιακά Προϊόντα, διαφημίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την Λέσβο αλλά και την Λήμνο.

24-27 Σεπτεμβρίου – Θεσσαλονίκη (ΔΕΘ). Η πολυβραβευμένη εταιρία ” Κίμωνας” συνεχίζοντας την άξια εκπροσώπηση των Λεσβιακών προϊόντων και της Μυτιληνιάς κουζίνας/ζαχαροπλαστικής στον παγκόσμιο κόσμο των γεύσεων, υποστήριξε με τα προϊόντα της την υποψηφιότητα του Έλληνα Σεφ Μίλτου Καρούμπα για την ανάδειξη του Παγκόσμιου Προέδρου των ΣΕΦ.

Κατά την διάρκεια της Ολυμπιάδας των Σεφ, εκτός από τα προϊόντα του “Κίμωνα” έκλεψε την παράσταση το χορευτικό του Δήμου Μυτιλήνης που ξεσήκωσε τους Σεφ από όλο τον κόσμο οι οποίοι ξεφάντωσαν κυριολεκτικά με χορό και γεύσεις αλλά…”ΚΊΜΩΝΑΣ”